Vrije inschrijvingen schooljaar 2021-2022 (vanaf 1 juni 2021).

Vanaf 1 juni 2021 om 08.30 uur kan iedereen vragen om een kind in te schrijven in deze school. Deze vragen worden chronologisch verwerkt, wat betekent dat de eerste inschrijver op de eerste plaats in de rij komt, de tweede op de tweede plaats,…  

Hoe verloopt dit praktisch?
Op 1 juni 2021 om 08.30 uur wordt deze tekst met uitleg aangevuld met een formulier om in te vullen. INDIEN HET FORMULIER OP 1 JUNI NIET AUTOMATISCH VERSCHIJNT, MOET JE DE WEBPAGINA VERNIEUWEN OF DEZE SLUITEN EN OPNIEUW OPENEN. Om dit formulier te openen, gebruik je dezelfde link die je nu gebruikte om deze tekst te lezen. Hoe rapper je bent om in te schrijven, hoe meer kans je maakt op een plaatsje voor je kind.

Voor wie is het formulier bedoeld?
Alle kinderen die op dit moment nog geen plaats hebben in een school van het katholiek onderwijs in de gemeente Temse kunnen worden ingeschreven met dit formulier. Om al deze scholen op voorhand al eens elektronisch te bezoeken, surf je naar www.ksts.be en kies je de knop “onze scholen”.

Heeft mijn kind zeker een plaatsje in een school als ik via dit formulier een inschrijving aanvraag?
Dat weet je niet op voorhand.
Als er nog vrije plaatsen zijn en je bent er snel genoeg bij, dan wordt je kind definitief ingeschreven om echt naar deze school te kunnen gaan.
Als er geen vrije plaatsen meer zijn of je was te laat met je vraag, dan ontvang je een document “niet gerealiseerde inschrijving” en komt je inschrijving op de wachtlijst te staan.
Nadat je dit formulier hebt ingevuld, neemt de directeur altijd contact met jou op om je hierover te informeren.

Waar vind ik info over de vrije plaatsen in het basisonderwijs in Temse?
Alle info over inschrijvingsbeleid en vrije plaatsen vind je op deze website: www.naarschoolintemse.be

Moet ik voor elk kind dat ik wil inschrijven een nieuw formulier invullen?
Het formulier geeft je de mogelijkheid om voor maximaal 4 kinderen uit je gezin in één keer een inschrijving aan te vragen. Wanneer je meer dan vier kinderen ineens wenst in te schrijven, dien je dit te spreiden over meer formulieren. 
De inschrijvingen worden in volgorde van tijd verwerkt. Een eventuele tweede aanvraag door dezelfde ouder wordt in dezelfde tijd geplaatst als de eerste (zo geven we alle kinderen uit één gezin dezelfde kansen). 

Moet ik dit formulier invullen alvorens mijn kind in deze school kan ingeschreven worden?
Ja, dat is verplicht. We zorgen er zo voor dat de volgorde van inschrijving gerespecteerd wordt. Je krijgt op het scherm en in je mailbox een bevestiging dat de inschrijving gelukt is. Neem onmiddellijk contact op met de coördinerend directeur, Jan Goethals (0468 02 55 36), als je geen bevestiging van je inschrijving ontvangt.

Hoeveel vakken moet ik invullen?
Vul ten minste alle verplichte vakken in (te herkennen aan het sterretje *). De vakken die niet verplicht zijn, vul je enkel in als je meer dan één kind tegelijk wil inschrijven. 

Bij wie kan je hulp vragen om dit formulier in te vullen?
Je kan hulp vragen bij de school waar je je kind wil inschrijven. Contactgegevens vind je op de website van de school.
Je kan ook bellen naar de coördinerend directeur voor hulp bij een inschrijving voor gelijk welke school van het katholiek onderwijs in Temse, Jan Goethals, op het nummer +32 (0)468 02 55 36 of een e-mail sturen naar codi@ksts.be.